Un amic, IT-ist ca profesie, mi-a şoptit un pont; cică, dacă scot unele dintre articolele, alese aleatoriu sau după importanţa lor, publicate în paginile ziarului CONTROVERSE şi le pun separat, pe rafturile Bibliothecii mele, acele articole or să fie preluate de către SEO, ajungând în timp, să-şi capete „importanţa“ lor, în funcţie şi de numărul de cititori atraşi de articolele în cauză.

SEO, pentru necunoscători, înseamnă Search Engine Optimization sau mai pe româneşte spus, este vorba de procesul de vizibilitate al unui site, al unui articol, in linii generale, al cuiva sau a ceva, în paginile de Internet!

Curios, mi-am spus; de ce nu? La o adică, ce aş avea de pierdut dacă pun în practică, sugestia amicului meu, IT-st?
Şi uite aşa… am scos dintre paginile ziarului CONTROVERSE – ediţia ce tocmai a re-apărut pe piaţa mureşeană – primele 2 articole, şi le-am postat separat, acordându-le timp să devină… „cineva” sau „ceva”!
Şi astfel, sper că am scăpat de grija site-ului destinat ziarului CONTROVERSE, „lipsă“ în inventar asupra căruia au avut grijă mai toţi amicii mei, binevoitori, să-mi atragă atenţia.

La ce-mi mai trebuie site, dacă Bibliotheca e deschisă, non-stop… iar SEO va funcţiona, ireproşabil?
Rămâne dară, numa de văzut!

Pe curând, dragi cititori!

Julien Tănase